הערות

לפני / אחרי: הרחבת בית עם סיומת עכשווית

לפני / אחרי: הרחבת בית עם סיומת עכשווית


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

חיסכון במקום הוא אחד מהקווסטים הנצחיים של דורנו. אנשים היום מעריכים את הנפחים היפים, המאפשרים לאור להסתובב תוך שהם מציעים חדרי מגורים גדולים. בבית פרברי פריזאי זה, לבעלי המקום לא היה מקום ובפרט חדרים בכמות מספקת לילדיהם. הקישוט, המתוארך ולא מתאים היטב לרצונות המשפחה, היה אמור להיבדק במלואו. לפיכך הם קראו לאדריכל נינון ג'וזט להגדיל את הקירות באמצעות הרחבה מפוארת של הסגנון העכשווי. פענוח. לפני : לבית הפרברי היפה הזה יש את כל היתרונות של אירוח משפחתי: חדרי מגורים יפהפיים, שני חדרי שינה, מרתף שלם ... עם זאת, המשפחה שגדלה, חבריה לא ממש מוצאים את מקומם באזור 133 מ"ר דיור. חלום הבעלים? השתמש במרתף כדי להפוך אותו לאזור שינה עם חדר אמבטיה וחדר כביסה, מה שיאפשר להם להמיר את החלל בקומת הקרקע לסלון. לפיכך הם קוראים לאדריכל נינון ג'וסט להציע להם פיתרון שיפוץ: לאחר ביקור ראשון הבחירה הצעירה מספר חסרונות. האדמה הסמוכה לבית היא תלולה מאוד ואינה יכולה לשאת את הבנייה במדינה; לפיכך יש לשטוח אותו כדי ליצור משטח גדול מספיק שישמש בסיס להרחבה העתידית. הבעיה השנייה היא אסתטית: הבעלים אכן רוצים הרחבה של הסגנון העכשווי, שאינו מתיישר עם האדריכלות הקלאסית של הבית. חיוני שהבנייה העתידית תשולב עם הלינה, מבלי ליצור רושם שנוספה במורד הזרם.
הפרויקט : לאחר מספר שבועות של מחקרים ושרטוטים, נינון ג'וסט מציע לבעלים תוכנית חדשה של הבית, הכוללת טרנספורמציה מוחלטת של המרתף. האחרון מוגדל באמצעות שלוחה המונחת בשלוחה. האדריכל החליט לנצל את כל פני השטח של הבנייה החדשה הזו על ידי דמיונו של מרפסת יפה שהוצבה מעליה. חלקו החיצוני של הבית משופץ אף הוא לחלוטין, עם גרם מדרגות עץ חיצוני המחבר את קומת הקרקע למרתף, כמו גם מרפסת שנייה הנפתחת אל הגן.
לאחר : הבית החדש זכה למראה עכשווי הרבה יותר בזכות שיפוץ החיצוניות שהיום מתואמות עם הרחבת המרתף. האריחים נעלמו לטובת גג אלומיניום מודרני בהרבה. התריסים המסורתיים הוחלפו גם בתריסי גלילה מובנים, יותר בהתאם לסגנון החדש של הבית. במרתף נוצרים שלושה חדרי שינה יפהפיים, חדר אמבטיה וחדר כביסה, ומשחררים מקום בקומת הקרקע בו נמצאים כעת המטבח, הסלון, חדר האוכל והמשרד. בקומת הביניים. לאחר שנה של עבודה, שטח הבית כולו גדל מ- 133 מ"ר ל 361 מ"ר: אזור כמעט שולש לשמחת המשפחה!

זרקור בחוץ

הנקודה החזקה בשיפוץ זה ללא ספק נעוצה בחיצוניות, שנהנו ממתיחת פנים אמיתית. במקום המרפסת הישנה והגן התלול והבלתי נגיש, המשפחה נהנית כעת משתי טרסות יפות: האחת ממוקמת במפלס הראשון, פונה לסלון, והשנייה בהרחבה של חדרי השינה. מגני גוף מתכתיים מחוברים בין כל עמוד במרפסת כדי להתאים את הרוח העכשווית למגע מינרלי. בשטח העדיף האדריכל עץ בגלל החום והקווים העכשוויים שלו. מבחינת צבעים, לוח אפור, שנע בין אפור חלוק ל אנתרציט, נבחר בהסכמה עם הבעלים; גוונים אלה נמצאים בתוך הבית על רהיטים, אלמנטים מתכתיים מסוימים ובמטבח.

רוח של מודרניות נושבת על התפאורה!

הקישוט נשאר "במיץ משלו" ולא תאם לרצונות המשפחה. סלון יפהפה של הקתדרלה מחליף כעת את חדרי האוכל הישנים, המיושנים והלא מושכים. כדי להשיג תוצאה זו, נינון ג'וסט החליט לשבור את הרצפה הישנה שהפרידה בין קומת הקרקע לעליית הגג. על ידי ניצול הגובה שמתחת לגג, הצעירה מכפילה את הנפחים ומביאה לסלון תחושת מרחב יפה. מבחינת הקישוט, הכוכב נשאר בחומרים: קורות העץ ורצפת הפרקט המוצקה מעניקות אופי לחדר תוך הבאת נופך מרהיב! הגוונים הניטרליים משופרים בצורה חכמה על ידי נגיעה של אדום דובדבן, שמביא פפ ומודרניות לכל השהייה.



הערות:

  1. Hnedy

    לדעתי זו רק ההתחלה. אני מציע לך לנסות לחפש ב-google.com

  2. Cleve

    the sure-fire answer

  3. Marven

    Well done, the remarkable idea and is timely



לרשום הודעה