מועיל

לפני / אחרי: חדר שינה מושעה בסטודיו 28 מ"ר

לפני / אחרי: חדר שינה מושעה בסטודיו 28 מ"ר


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

אנחנו אוהבים את החדר התלוי הזה, פקעת אמיתית עם קווים עכשוויים שדמיין האדריכל סיריל ריים. בסטודיו זה בן 28 מ"ר העז המעצב הפריסאי את ההימור לשלב קוביה מרחפת כך שבעל המקום יוכל להרגיש שם כמו בקן. רצונו היה ברור, השינה ניצבת ... בעודו מחובר לשאר הדירה! אנו חושפים בפניכם היום מאחורי הקלעים של פרויקט לא טיפוסי שבוצע ביד אמן.

חדר גלים


לפני : כאשר האדריכל סיריל ריימס מגלה את הדירה הזו בגודל 28 מ"ר בפעם הראשונה, יש לבחון הכל על הצד של העיצוב: הסלון הושאר במיץ משלו וכולל רצפות פרקט שחוקות, אח מכוער וצבע סדוק. בעל המקום, סטודנט צעיר, רוצה פינת שינה נפרדת מהסלון. פני השטח של האחרון גדולים מספיק בכדי להתאים בו זמנית סלון, מטבח וחדר שינה, Cyril Rheims מתחיל ללמוד את אפשרויות ההתפתחות השונות. כאשר הצעירה מעוררת את תשוקתה לקן ולחדר שינה "מפנק", הפתאום מתברר פתאום: מספיק להפריד בין החללים השונים באמצעות קוביה תלויה: הימור נועז שמעולם לא עשה מעולם נעשה לפני!

לאחר : סיריל ריימס הצליח להתריס נגד חוקי הכובד על ידי דמיונו של חדר נוסף לרחף, המשולב בצורה מושלמת עם שאר השהות. התצורה האלכסונית שלו מאפשרת להגביר את הנפחים תוך קידום זרימת הדם בין המטבח, חדר האמבטיה, פינת הישיבה וחדר ההלבשה. הצעירה יכולה לישון בחלל נפרד משאר הדירה תוך כדי הנאה מהנוף החיצוני! בעיה נוספת שמעלה התצורה של המקום: צורתו. לינה יוצאת דופן זו יש ייחוד שאין לו קיר מקביל, אילוץ שהאדריכל היה צריך לקחת בחשבון בעת ​​חשיבה מחודשת על החללים. צורת הקוביה מכבדת אפוא באופן טבעי את קווי האולפן, אותו הדגיש סיריל ריימס בסדרת מדפים גרפיים. אלה מהדהדים את הפתחים המרובים שנוספו מרצונם לקוביה: דרך אסתטית לאוורר את חלל חדר השינה ולהימנע ממראה "מסיבי". טיפ נוסף: גובה הקוביה, המותאם בכוונה כך שקצהו יכול לשמש גם כשולחן וגם כמשרד. על ידי הצבת שרפרף ממש מתחת, האישה הצעירה יכולה כעת לנצל את הפונקציה הכפולה הזו שהמחשבה בקפידה חושבת על ידי האדריכל!

אור בחדר האמבטיה


לפני : לשירותים הממוקמים במגרש בדירה אין תצורה מלבנית קלאסית. זוויותיו המוזרות, המהדהדות את שאר הדירה, נוצלו בצורה גרועה מאוד. תוצאה? הרבה מקום מבוזבז לסביבת מגורים לא תפקודית. בחדר חסר אור ואחסון, שתי תקלות לגביהם סיריל ריים יצטרך למצוא פיתרון. לאחר : האדריכל ידע לנצל את כל פינות החדר בזכות התפור. אזור השירותים כולל כעת מקלחת גדולה, אגן מעצבים ושלל מקומות אחסון המוערכים מאוד על ידי הבעלים! סייריל ריימס בחר גם הוא למעיל צוהר שמוצב במרכז החדר, שמפיץ אור טבעי יפה בכל עת של היום. מבחינת הקישוט, הוא בחר אריח בהיבט מינרלי כדי לאזן את הסגנון העכשווי השולט בחדר האמבטיה.



הערות:

  1. Angel

    כמומחה, אני יכול לעזור.

  2. JoJomuro

    It seems to me, what is it already was discussed, use search in a forum.

  3. Taicligh

    אני סופי, אני מצטער, אבל זה לא ממש מתקרב אליי.

  4. Malarisar

    אני מסכים שהפוסט היה מוצלח. עבודה טובה!

  5. Thao

    לא טעית, פשוט



לרשום הודעה