טיפים

לפני / אחרי: הכניסו אור טבעי דרך מטבח קטן ופתוח

לפני / אחרי: הכניסו אור טבעי דרך מטבח קטן ופתוח


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

הבעלים רצו לחסוך יותר מקום בדירתם, ובעיקר לארגן מטבח פתוח להחזרת האור. אם הדירה היא 110 מ"ר, המרחב ליצירת מטבח חדש זה היה די קטן. צוות SKconcept, שנמצא ברובע ה -12 של פריז, הכפיל את המצאתו מחדש למודרניזציה קיצונית של החדר. עקוב אחר המדריך! אזור: מטבח פתוח קטן בגודל 18 מ"ר תקציב: 45 000 אירו HT עבור העבודות והתאמה מהמטבח

מטבח קטן ופתוח להארת הדירה


לפני: הדירה לא שופצה כבר למעלה משלושים שנה. Sévine Kalensky, מ- SKconcept, עיצבה מחדש את כל החדרים בבית כולל המטבח, שהיה לא מעשי ולא מצויד. היה צריך לחשוב על הכל בהרמוניה עם סגנון הוסמן בדירה פריזית זו. רצון הבעלים? המירו את החלל ל"מרחב פתוח "וקבלו יותר אור טבעי בכניסה ובמטבח, אך יש גם יותר אחסון.
אחרי: רעיון האדריכל? לפתוח הכל! במילים אחרות, פתחו את הדירה. רצפות הפרקט הישנות הוחזקו בין הכניסה למטבח, והונחה אריחים. כל חלל עוצב מחדש עם תקרות שווא. בצד התאורה הותקנו זרקורי LED שקועים ותאורה עקיפה המשולבים תחת היחידות הגבוהות.

פינת אוכל המשולבת במטבח כדי לחסוך מקום


לפני: הבעלים לא רצו להתקין חדר אוכל בסלון ביתם. עם זאת, הם רצו לקבל אחסון קטן וצבעוני. במטבח שנמצא בכניסה לדירה, היינו צריכים לחשוב על מערכת שיכולה להיות אסתטית מספיק ומסבירת פנים.
אחרי: מטבח קטן זה מצויד בפינת אוכל עם מודולי אחסון נוחים. הרהיטים באזור האוכל הזה לארבעה אנשים הם בהרמוניה מושלמת עם המטבח והכניסה. הלבן המבריק המבריק נבחר לבהירותו.
התוספת הקטנה: היעדר ידיות המאפשרות סגנון נצחי! לאחסון תוכננו נישות בצבע כתום עם מיתוג הרמס. נברשת הונחה מעל השולחן בכדי ליצור רושם של חלל ולהוציא את הגוון הכתום.

הקושי שבאתר: מקום המטבח


לפני: המרווח בין הכניסה, המטבח, האסלה והמסדרון היה 18.77 מ"ר בלבד, עם דלת כניסה וחלון יחיד! אילוץ שיש לקחת בחשבון ביצירת המטבח הפתוח.
הכניסה הייתה מסדרון חשוך מאוד, בעוד המטבח היה סגור, קטן מדי, ודוד הגז (שמספק לדירה כולה מים חמים וחימום) נראה לעין. היה צורך להסתיר את זה בפרויקט השיפוץ.
אחרי: ארונות המטבח החדשים כוללים את הדוד, התנורים והמקרר / המקפיא. שולחנות העבודה, העשויים קוורץ, עוצבו בהתאמה אישית בצורת U, לקבלת ארגונומיה רבה יותר. מזכרות הקיר הממוקמות מעל שולחנות העבודה נמצאות בזכוכית לכה מצופה חרס / כתום כדי להתאים לפינת האוכל.
דלת שנפתחה לחדר שינה נסגרה בכדי לספק מקום רב יותר במערך המטבח החדש. נוצר קיר הפרדה עם גג זכוכית המאפשר כניסה של אור יום נוסף.
בקטע זה, ארונות קטנים מאפשרים אחסון רב יותר. מכיוון שלא ניתן לשבור כמה קירות נושאי עומס, השירותים הקיימים הופחתו כדי להשאיר יותר מקום לארונות הכניסה.
Sévineine Kalensky, SKconcept - TOTAL HOME DESIGN



הערות:

  1. Radbert

    How interesting that sounds

  2. Einhard

    משהו בי הודעות אישיות לא שולחות, טעות ....

  3. Najas

    אני מצטער, אבל אני חושב שאתה עושה טעות.



לרשום הודעה