מידע

לפני / אחרי: שקול מחדש סלון לשילוב חדר שינה הורי

לפני / אחרי: שקול מחדש סלון לשילוב חדר שינה הורי



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

הגעתו של סנדרו הקטן עוררה מעט את הארגון המשפחתי, ובכך אילצה את הבעלים, אודרי ורמי, כבר הורים לקיארה קטנה, לחשוב מחדש לחלוטין על מבנה דירתם הפריסאי בגודל 85 מ"ר. הם קראו לסוכנות Avous לקחת אחריות על מימוש פרויקט הבנייה השאפתני הזה. המורכבות של הפרויקט? צרו חדר שינה קטן בחדר המגורים הקיים תוך שמירה על הבהירות ועל הרושם של פאר שהמרחב נהנה ממנו כיום. אזור: 7 מ"ר תקציב: 18,000 יורו HT

סלון לחדר מחדש


לפני: הדירה מורכבת משני חדרי שינה וסלון גדול, וכבר אינה עונה על הצרכים החדשים של המשפחה. הזוג נאלץ להתקין את הילוד בחדר השינה של קיארה ולהעניק את חדר השינה שלהם לבתם, הזוג מוצא את עצמם "קמפינג" בסלון. מצב רעוע שאינו יכול להימשך!
אחרי: מול הבעיה הקוצנית הזו, החליטה הסוכנות לשלב בסלון המשולש חדר שינה, או ליתר דיוק קוביית לילה של 7 מ"ר.

גג זכוכית לפנים מוארות


אחרי: הימור מוצלח! גג זכוכית, המוצב בציר החלון, מאפשר לשמור על אור טבעי ולשמור על נקודת העלייה באגף הדירה כולה מהכניסה. הודות לפיתרון זה, חלל המגורים שומר על רושם של פאר ואור ממשיך לעבור בכל החללים. מחוץ לחדר השינה, על גג הזכוכית, הותקן שולחן. פיתרון מעשי העונה על צרכיו של אודרי העובד לעתים קרובות בבית.

אחסון אולטרה פונקציונלי


אחרי: על מנת להפוך את החלל הקטן הזה למעשי, פונקציונאלי ומותאם באופן מושלם, הותקנו שתי חבישות בהתאמה אישית. כדי להגדיל את החדר ולהניע אותו, נעשה וריאציה בגובה הרהיטים. תוצאה: חדר מודרני ומרגיע בו החיים טובים! סוכנות אדריכלות פנים Agence Avous