אחר

לפני / אחרי: נועז את הצבע בחוץ

לפני / אחרי: נועז את הצבע בחוץ


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

לעתים קרובות מתעלמים מהקישוטים החיצוניים בבית: אנשים שמשקיעים את הגן רק בעונת הקיץ, הם לא תמיד רואים את הטעם לפתח את החיצוניות שלהם באופן בר-קיימא. עם זאת, שטח נוסף זה הוא מציאה אמיתית! זה מאפשר לך להירגע, לאכול ארוחת צהריים, לקרוא או לנוח בזמן שאתה נהנה מחום הקיץ ... העיצוב של חללים חיצוניים הוא המומחיות של Slowgarden: הוקמה על ידי קלייר דלהיי, משרד העיצוב של מרסיי. פרויקטים המאפשרים להפיק את המרב מחללי חוץ, תוך כדי משחק באילוצים שלהם. הצמחייה והקישוט חולקים את אור הזרקורים, כפי שמראה לנו ההבנה הנהדרת הזו בצבעי ויטמין.

הביאו פפ וצבע

לפני : כאשר גנני הסלוגארדן מגלים לראשונה את הגן הקטן הזה ברובע שבין חופים לעיר, הם מציינים שהוא סבל מכמה שנות נטישה. הקירות והמרצפות על הרצפה הם בעלי מראה מלוכלך ומזדקן: הבעלים ריכזו את מאמציהם על כל השטח הנטוע והותירו את המרפסת במצב גרוע. לאחרון עם זאת יתרונות רבים הראויים להבליט! פני השטח שלו קטנים אך מאוד פונקציונליים, ומשאירים מקום לאפשרויות רבות למטמורפוזה. הבעלים מבקשים להתאים אישית את חלל החוץ שלהם ולשחזר את הסירה שלו: לאחר מספר פגישות בסלוגגארדן, הם בוחרים בשיפוץ הכולל את הרחבת המרפסת, שדרוג המקום והחלפת ריהוט חוץ.
לאחר : לאחר מספר שבועות של עבודה, השינויים שנעשו הם מרהיבים! קלייר דלהיי והצוות שלה מודרניזציה לחלוטין של הגן הקטן הזה בכך שהם מעניקים לו את האישיות שחסרה לו. בהסכמה עם הבעלים, הנאורות בחרו בגוון סגול יפהפה על הקירות: הצבע המדהים והנפיץ הזה מטשטש את הקודים הרגילים של הגן ויוצר אפקט "מבפנים החוצה". הבעלים יכולים כעת ליהנות מהמרפסת שלהם כחדר אוכל אמיתי לסלון: עם פינת הטרקלין הקיצית והשולחן היפהפה שלה בהשראת התעשייה, "החדר הנוסף" הזה צריך את מה שצריך! מבחינת חומרים, עץ נמצא באור הזרקורים. להבי עץ אקזוטיים החליפו את האריחים הישנים והבלויים ומרחיבים כעת את פינת האוכל בכמה מטרים רבועים. אנו מוצאים את אותם להבים אלה מעל מזרקת הבנייה הישנה, ​​המופנים בחוכמה לספה חיצונית.


סקירת פרטים

לפני : הקישוט הוזנח על ידי הבעלים, שלא היה להם זמן או רעיונות ליצור חלל חיצוני נוח. עם זאת, למרפסת הקטנה שלהם יש פוטנציאל גדול, עם אלמנטים רבים שמעצבי נוף יוכלו להסיט מסלוגארדן. לטובת הכלכלה מתוכנן לעשות שימוש חוזר במבנים וריהוט קיימים ככל האפשר. עם זאת, חלקים מהמרפסת, כמו הגוון השחוק או גבולות האבן, יוסרו. הם מגישים את הקישוט העתידי, שיתמקד בצבע ובסגנון "ארון הסקרנות" שביקר מחדש.
לאחר : בוצעו שינויים רבים כדי להחזיר את הסגנון והאישיות לגינה עירונית קטנה זו. קלייר דלהיי שמרה על הצוואר הישן של מזרקת החומה, עם צורת הכרוב המקורית שלה, והשתמשה בו כנקודת מוצא ליצירת קיר בעל רוח בוהמית. בדומה לציור שחובר אמנותית, קיר סגול זה מכיל אלמנטים דקורטיביים רבים היקרים לבעלים: פרסה, סלים, מראות וקישוט קיר קטן שזורים זה בזה בכדי ליצור ארון סקרנות מדהים! מייסד Slowgarden חשב גם על נוחות הבעלים על ידי התקנת מקלחת חיצונית עם רוח זן: המורכבת ממגש מקלחת ועמוד עץ, מוקף חלוקי נחל יפניים שחורים, זה יאפשר לזוג ולאורחיהם תירגע אחר הצהריים חם של מרסיי! סך התקציב: 15,000 אירו מידע נוסף באתר www.slowgarden.fr




הערות:

  1. Gogrel

    אנחנו צריכים לנסות הכל

  2. Zolorn

    זה פשוט משפט נפלא

  3. Aurelio

    לא סביר. זה נראה בלתי אפשרי.

  4. Shaithis

    הגרסה הזו לא מתקרבת אליי.



לרשום הודעה